2016. augusztus 9., kedd

NASA bennfentes bejelentése





       A földönkívüliek létezése már régóta foglalkoztat egyes embereket. Tényleg léteznek? Vagy csak kitaláció? Sok film is készült már ebben a témában. Negyedik típusú találkozások, Man in Black, A függetlenség napja, X-akták stb. Lehetséges, hogy ezeknek a filmeknek is van valóság alapjuk? Erre a kérdésre, igazából csak a NASA dolgozói tudnák megmondani a választ.

A nevadai Groom-tó közelében épített egyik földalatti bázisban dolgozott 8 éven át, kutató és analizátorként, egy "ET program" elnevezésű teremben, az a NASA bennfentes, aki egy leleplező hanganyagot készített 2008. június 29-én. De nyilvánosságra csak rá két évre került a bejelentés, a saját biztonsága érdekében. Feladatai közé tartozott a Nasanál, hogy a földönkívüliek jelenlétét vizsgálja a naprendszerben és más dimenziókban. Igen, elmondása szerint több dimenzió is létezik, és azt is tudja, hogy valójában nem a Földnek van gravitációs vonzereje, és hogy a sarki fény honnan is ered ténylegesen. Roswellnél egy ufó zuhant le, vagy csak egy időjárási ballon? Vajon minden igaz, amit az iskolákban tanítottak nekünk? A következő videók tartalma választ adnak ezekre a kérdésekre. Természetesen mindenkinek van egy saját hite, egy saját világa, amiben ő jól érzi magát, és úgy gondolja, hogy nem akar tudni olyan dolgokról, amik félelmet keltenek benne. Nekik nem ajánlom a videók megtekintését. Viszont akik megnézik, garantáltan nem fognak aludni ma éjjel! :)

Ami még egy érdekesség, hogy a NASA dolgozó, aki a hangfelvételt készítette, nem sokkal nyugdíjba vonulása után, halálos autóbalesetest szenvedett Dallashoz közel. De biztos, hogy baleset volt? Vagy már így is sokat árult el a titkokról...













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése